Het Rondeel

Emmeloord

In het centrum van Emmeloord (aan het stadsplein De Deel) ontwikkelen wij, in samenwerking met Bouwbedrijf Roos, 19 appartementen met op de begane grond commerciële ruimten. De grootte van de appartementen varieert van ca. 104 m2 tot ca. 152 m2. Onder het gebouw wordt een stallingsruimte voor 19 personenauto’s gerealiseerd alsmede 19 bergingen en de technische ruimte.

De architectuur van “Het Rondeel” is eigentijds en gebaseerd op het Nieuwe Bouwen. Het wordt een alzijdig gebouw: er is geen “achterkant”. Het gebouw krijgt een strakke witte belijning met glaspuien en baksteeninvulling. Het gebouw wordt geheel verzacht door het afronden van de hoeken en de dakopbouw op de 3e verdieping. Het baksteen wordt met grijs-gele metselwerkstrips in verticaal verband opgebouwd. Om een natuurlijke overgang naar het straatniveau van De Deel te krijgen, komen er hoge glazen puien bij de commerciële ruimtes. De entree van de woningen is transparant, ruim 4,5 meter hoog, aansluitend aan de puien van de werkruimten en daarbij goed zichtbaar vanaf het stadsplein De Deel.

Momenteel loopt de procedure voor de omgevingsvergunning. De verkoop start nadat de omgevingsvergunning onherroepelijk is. De verkoop vindt plaats door Sinke Emmeloord B.V., 0527 – 616 551.

Projectgegevens
Projectstatus: In ontwikkeling
Project website www.hetrondeel-emmeloord.nl
Locatie: Emmeloord
Jaar: 2023
Concept bouwtekeningen

Ter informatie en beeldvorming zijn de concept bouwtekening te downloaden:

Onze woningen en projecten kenmerken zich door kopersvrijheid, kwaliteit
en persoonlijk contact.

Nieuwbouw

DCIM100MEDIADJI_0023.JPG

Herontwikkeling

DSC06800

Bouwcoördinatie

Realisatie