Drie Torens Fase 2, Ens – Bouw gestart!

De funderingen liggen. Inmiddels zijn ook voor alle woningen kopers gevonden. Houd onze berichten in de gaten voor verder voortgang inzake dit bouwproject.

Voor info: klik hier

Aan de rand van nieuwbouwwijk Het Palet, tegen de bestaande wijk De Gilden Fase 1, verrijzen 9 karakteristieke woningen: Pastorale. 3 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-één kapwoningen met een speelse kapvorm, een combinatie van verschillende soorten metselwerk en een unieke uitstraling. Degelijke woningen en kwalitatief goede gebouwde woningen.

De woningen zijn helemaal van deze tijd en worden zeer duurzaam gebouwd. De woningen voldoen aan de zgn. BENG norm. Naast dat ze voldoen aan de laatste eisen met betrekking tot isolatie beschikken ze over een eigen warmtepomp en zijn volledig gasloos. Zonnepanelen liggen perfect gepositioneerd op de zon en de woning is standaard voorzien van vloerverwarming. Dat is comfortabel wonen!

PASTORALE

Wonen in het groen in een woning die helemaal past bij uw woonwensen: dat is wat Het Palet u wil bieden. In de wijk het Palet ligt de nadruk op groen. Bij aanleg van deze wijk is begonnen met het aanleggen van het groen. Daarna pas wordt er gestart met de bouw van de woning. De wijk kenmerkt zich door mooie wandelpaden en fijne speelweiden. Op loopafstand bevindt zich het Wisentbos. Een wijk voor jong en oud!

Heerlijk & uniek wonen!

  • Unieke en karakteristieke woningen
  • Prachtige vrije ligging aan groenstrook
  • Extra brede woningen op ruime kavels
  • Zeer kindvriendelijke omgeving – veel groen en speelvoorzieningen
  • Inclusief veranda op het zuiden
  • Achtertuin op het westen
  • Voorzien van eigen warmtepomp
  • Zonnepanelen op het zuiden
  • Mogelijkheid voor gelijkvloers wonen
  • Volop indelingsmogelijkheden op de verdieping

Meer informatie over Pastorale Dronten

Aan de ‘Kiekberg’ in Bergkwartier Hoog te Zeewolde worden 23 nieuwe woningen gerealiseerd. De woningen worden tijdens de woonmanifestatie van 21 mei aanstaande voor het eerst getoond en worden verkocht door Haanen & Ferneij Makelaardij uit Zeewolde. Het project bestaat uit 19 Laanwoningen 4 Dijkwoningen. De woningen hebben achtertuin op het zuiden en een unieke ligging met riant uitzicht over het Wolderwijd. Het bijzondere architectonische ontwerp komt van de hand de lokale architect Rene Smit. Door het gebruik van verschillende gevelindelingen en kleuren hebben alle woningen een eigen identiteit waarbij er als geheel een prachtige eenheid ontstaat. Vrij op naam prijzen start bij € 177.500,-

19 Statige Laanwoningen Woningen langs de Kiekberg
De eengezinswoningen worden gebouwd in 4 korte rijen langs de straat ‘Kiekberg’. Door de licht oplopende straat ontstaat er een fraai beeld van verspringende blokken. De ruime woningen met tuingerichte woonkamer beschikken over 3 grote slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Bijzonder is de goed te benutten zolderruimte. Door toepassing van een lessenaars-kap zijn er hier verschillende mogelijkheden voor slaap- of werkkamers. De lessenaars-kap zorgt voor een statige uitstraling van de woningen aan de voorzijde en zijn zeer geschikt voor zonne-energie.
Meer informatie over de Laanwoningen…

4 Unieke Dijkwoningen:
Bovenop de dijk worden de Dijkwoningen gerealiseerd. Op de balkons kan genoten worden van de ochtendzon en de ligging aan het water. Het architectonisch beeld van de Laanwoningen aan de Kiekberg wordt ook hier gevolgd. De woningen hebben een riante woonkamer met naar keuze een extra woon-vide voor extra waterbeleving. Parkeren gebeurt op het privéterrein achter de woningen.
Meer informatie over de Dijkwoningen…

Bij het bouwen van een eigen huis komt veel kijken. U moet een ontwerp maken, een aannemer kiezen, vergunningen aanvragen, de financiering regelen, etc. En hoe verkoopt u snel uw huidige woning? De gemeente Meppel organiseert daarom op maandagavond 23 maart 2015 een informatieavond. Voor iedereen die graag zelf een eigen huis zou willen bouwen. Komt u ook?
(meer…)

Na een aantal jaar werd het tijd voor een nieuw en fris ontwerp. Tevens is website nu ook optimaal te bekijken met smartphone en tablet, oftewel we gaan met onze tijd mee!
De komende tijd zal de site steeds verder aangevuld worden en komen al onze projecten online.

Comsi bedankt voor de installatie!

Zaterdag 10 mei a.s. starten wij met de verkoop van het project “Optimaal Wonen” in de wijk Nieuwveense Landen te Meppel. De start verkoop wordt gehouden in het gemeentehuis van Meppel aan de Grote Oever 26. Deze dag wordt tevens de Woonmanifestie gehouden als onderdeel van de Bouw en Woonweken Meppel