Start verkoop “Op de Kiekberg” te Zeewolde

 

Aan de ‘Kiekberg’ in Bergkwartier Hoog te Zeewolde worden 23 nieuwe woningen gerealiseerd. De woningen worden tijdens de woonmanifestatie van 21 mei aanstaande voor het eerst getoond en worden verkocht door Haanen & Ferneij Makelaardij uit Zeewolde. Het project bestaat uit 19 Laanwoningen 4 Dijkwoningen. De woningen hebben achtertuin op het zuiden en een unieke ligging met riant uitzicht over het Wolderwijd. Het bijzondere architectonische ontwerp komt van de hand de lokale architect Rene Smit. Door het gebruik van verschillende gevelindelingen en kleuren hebben alle woningen een eigen identiteit waarbij er als geheel een prachtige eenheid ontstaat. Vrij op naam prijzen start bij € 177.500,-

19 Statige Laanwoningen Woningen langs de Kiekberg
De eengezinswoningen worden gebouwd in 4 korte rijen langs de straat ‘Kiekberg’. Door de licht oplopende straat ontstaat er een fraai beeld van verspringende blokken. De ruime woningen met tuingerichte woonkamer beschikken over 3 grote slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Bijzonder is de goed te benutten zolderruimte. Door toepassing van een lessenaars-kap zijn er hier verschillende mogelijkheden voor slaap- of werkkamers. De lessenaars-kap zorgt voor een statige uitstraling van de woningen aan de voorzijde en zijn zeer geschikt voor zonne-energie.
Meer informatie over de Laanwoningen…

4 Unieke Dijkwoningen:
Bovenop de dijk worden de Dijkwoningen gerealiseerd. Op de balkons kan genoten worden van de ochtendzon en de ligging aan het water. Het architectonisch beeld van de Laanwoningen aan de Kiekberg wordt ook hier gevolgd. De woningen hebben een riante woonkamer met naar keuze een extra woon-vide voor extra waterbeleving. Parkeren gebeurt op het privéterrein achter de woningen.
Meer informatie over de Dijkwoningen…