Informatieavond Vrijstaand bouwen – Nieuwveense Landen Meppel

 

Bij het bouwen van een eigen huis komt veel kijken. U moet een ontwerp maken, een aannemer kiezen, vergunningen aanvragen, de financiering regelen, etc. En hoe verkoopt u snel uw huidige woning? De gemeente Meppel organiseert daarom op maandagavond 23 maart 2015 een informatieavond. Voor iedereen die graag zelf een eigen huis zou willen bouwen. Komt u ook?

Programma

Voor de informatieavond hebben wij diverse partijen uitgenodigd. Een architect vertelt iets over het ontwerp van uw droomhuis en een hypotheekadviseur over de financiering. Een makelaar geeft u tips voor de verkoop van uw huidige woning. Over het stappenplan van kavel tot droomhuis komt onze adviseur Grondzaken aan het woord. En de stads/dorpsbouwmeester vertelt u over de bebouwingsvoorschriften die er zijn en hoe u gemakkelijk door de welstandsbeoordeling komt.
Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Voor en na het programma kunt u in gesprek met diverse deskundigen. Ook de projecten in Nieuwveense Landen waarbij u als bouwer grote invloed hebt op het ontwerp, worden gepresenteerd. En natuurlijk informeren wij u over de beschikbare kavels in Meppel en Nijeveen.

Wanneer: maandag 23 maart 2015 van 20.00 tot 21:30 uur (inloop met koffie/thee vanaf 19:30 uur)
Waar: Stadhuis, Grote Oever 26, Meppel

Aanmelden is noodzakelijk

Deelname aan de avond is gratis. Het is wel noodzakelijk dat u zich aanmeldt via het aanmeldformulier.